DSD Techniek

Keuring stukadoormachines

Neem geen risico met de veiligheid van jezelf en je medewerkers. Zeker niet als het om elektrische machines en elektrische handgereedschappen gaat. Sinds 1998 is het via de Arbowet verplicht om deze jaarlijks te laten keuren. Dat vind je ook terug in de VCA-lijst.

Niet alleen uit oogpunt van veiligheid is tijdig laten keuren belangrijk. Want áls er iets gebeurt, dan speelt er ook meteen je juridische aansprakelijkheid (denk ook aan je ketenaansprakelijkheid).

Uiteraard wil je je gipsspuitmachine, airless pomp, mixer en andere spullen niet lang missen.

Meestal meteen gedaan

Daarom kun je gewoon even bij ons binnenlopen. Al onze monteurs zijn namelijk ook NEN3140-keurmeester. Ze zijn bevoegd voor alle moderne apparatuur, maar ook oudere machines van voor de invoering van de CE-markering, het keuren van tijdelijke bouwspanningsvoorzieningen met aardlekschakelaars, en complexere machines op krachtstroom.

Als er een reparatie of aanpassing nodig is, dan voeren we die meestal ook meteen uit. En als het iets langer duurt, dan kun je eventueel je benodigde apparatuur huren. Dat is het gemak van DSD Techniek: verkoop, verhuur, onderhoud, reparatie en keuring op één adres!

Contact

DSD Techniek Wijchen BV
info@dsdtechniek.nl
024-6413534
Woeziksestraat 628
6604 CH Wijchen

OVERIGE