Houd je ook van aanpakken?

Aanpakken, daar houden we van. Toen ik, na jaren lang ervaring bij Knauf, in 1999 DSD Techniek begon, wist ik precies wat voor stukadoors belangrijk is: in één keer goed. Dus daar gaan we voor. Je belt met een vraag, en je krijgt direct een antwoord. Je belt met een probleem, en we lossen het zo snel mogelijk voor je op. Wij kennen namelijk zelf de machines van binnen en van buiten. We zijn een team met elkaar. En een team met onze klanten.

Dat treft: wij ook!

Dankzij die servicegerichte aanpak hebben we partners aan ons weten te binden op wie we hartstikke trots zijn. Echte specialisten op het gebied van alles wat een stukadoor nodig heeft aan machines, handgereedschappen en materialen. Zoals Knauf, PFT, Graco, en vele andere. En we zijn net zo trots op onze klanten, de stukdoors die elke dag opnieuw goed werkt afleveren bij hun opdrachtgevers. We doen voor iedereen altijd ons uiterste best. Zodat we ook trots op onszelf kunnen zijn.


Meer over ons weten? Natuurlijk hebben we een actieve Facebookpagina. Ook is er een mooi artikel over ons verschenen in StucGoed Magazine van BMN, de groothandel in bouwmaterialen met veel kennis van de droge en natte afbouw.

Contact

DSD Techniek Wijchen BV
info@dsdtechniek.nl
024-6413534
Woeziksestraat 628
6604 CH Wijchen

OVERIGE